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Bio Kakao Masse 100% (liquor)

Bio Kakao Masse 100% (liquor)

Kakaomasse 100% (liquor), kalt verarbeitet, bio, Rohkostqualität, gegossen in Drops Wir bieten Premium Kakaomasse 100% (liquor) in Bio Rohkostqualität aus verschiedenen Herkünften an. Besonders hervorzuheben und auch im Großgebinde erhältlich sind unsere Premium Qualitäten aus Peru und Ecuador. Bei unserem Kakao aus Ecuador handelt es sich um die berühmte Edelkakao Sorte "Arriba Nacional". - optimal zur Weiterverarbeitung - leicht zu dosieren - optimal für die Schokoladenproduktion - zur Herstellung von Zeremonie Kakao - ceremonial grade - aus kontrolliert biologischem Anbau - Anbau in Mischkulturen - Muster auf Anfrage
Citric Acid Anhydrose

Citric Acid Anhydrose

Assay 99.5 - 100.5 % Applications of Citric Acid Citric acid as an edible acid is one of the most important organic acids used in various industries, particularly food and pharmaceutical industries. Its applica- tion in the food industry is more than 75%, pharmaceutics around 10%, chemi- cals 9%, leather 3%, cosmetics 2% and other industries 1% . Citric acid can be used in food industry such as beverage production, jelly, des- sert, canned products, chocolate, sugar candies, juices, ice cream, biscuits, cakes, home made sweets and cookies, marmalade, jams and artificial gums. In addition, in pharmaceutical and cosmetics such as various kinds of softeners, blood storage, detergents, producing ointments and cremes, cosmetics, and antiseptics and cleaning agents are also used. Furthermore, this acid is also ap- plied for polishing the textile and fabric colors, cleaning the surface of the fab- rics and fibers, effervescent salts, Acidifiers, antioxidants, etc . Assay: 99.5-100.5 %
Sodium Bicarbonate

Sodium Bicarbonate

Sodium Bicarbonte with high purity & quality sodium bicarbonate (NaHCO3), also called baking soda, bicarbonate of soda, or sodium hydrogen carbonate, white crystalline or powdery solid that is a source of carbon dioxide and so is used as an ingredient in baking powders, in effervescent salts and beverages, and as a constituent of dry-chemical fire extinguishers. Its slight alkalinity makes it useful in treating gastric or urinary hyperacidity and acidosis. It is also employed in certain industrial processes, as in tanning and the preparation of wool. Many bakery products are leavened by carbon dioxide from added baking soda or sodium bicarbonate in baking powder. When added without the offsetting amounts of dry acids or acid salts present in baking powder, sodium bicarbonate tends to make dough or batter alkaline, causing flavour deterioration and discoloration and slowing carbon dioxide release. Addition of an acid-reacting substance promotes vigorous gas evolution and maintains acidity within a favourable range. The rate of gas release affects the size of the bubbles produced in the dough or batter, consequently influencing the grain, volume, and texture of the finished product. purity: 98.43
Speisekarten mit eigenem Logo

Speisekarten mit eigenem Logo

Edle Speisekarten mit Logo aus Leder, Buchbinderleinen & Holz für die gehobene Gastromonie. Eine individualisierte Speisekarte mit eigenem Logo aus Echtleder oder PU-Leder, führt bei ihren Gästen zu einem positiven Eindruck. Egal ob im Restaurant oder in der Bar – jeder Kunde freut sich über eine edle Präsentation der Speisen- und Getränkeauswahl.
PROJEKTIERUNG/NEUBAU VON WAAGEN

PROJEKTIERUNG/NEUBAU VON WAAGEN

Wir bieten eine ausführliche Beratung, die Planung und die Prüfung gesetzlicher und eichrechtlicher Vorschriften für den Bau kundenspezifischer Wägeanlagen, speziell im Bereich selbsttätiger Waagen (SWA) und selbsttätiger Kontrollwaagen (SKW) für Industrieanwendungen. Unser Produktportfolio umfasst auch den Neubau kundenspezifischer Sonderlösungen in Modularbauweise für eichpflichtige und nicht eichpflichtige Anwendungen mit einer Höchstlast von 3 bis 30.000 kg.