Finden Sie schnell speiße für Ihr Unternehmen: 538 Ergebnisse

Maltitol

Maltitol

Maltitol E965 - flüssig - Pulver Verpackung: Säcke, Kanister.
Aspartam

Aspartam

Granulat und Pulver, 25 kg Sack, 900 kg BigBags
Fasern

Fasern

Funktionelle Fasern aus diversen Pflanzlichen Rohstoffen, in diversen Faserlängen Sackware Faser: Kakaofaser
Fasern

Fasern

Funktionelle Fasern aus diversen Pflanzlichen Rohstoffen, in diversen Faserlängen Sackware Faser: Weizenfaser
Fasern

Fasern

Funktionelle Fasern aus diversen Pflanzlichen Rohstoffen, in diversen Faserlängen Sackware Faser: Erbsenfaser
AGENAJEL 20.383

AGENAJEL 20.383

cook-up starch for cosmetics Product description: AGENAJEL 20.383 is a propoxylated distarch phosphate based on waxy corn. It shows an excellent stability against heat, acid, shear, freezing and thawing. • Appearance: white fine powder • Odour: specific, pure • Taste: specific, pure • INCI: hydroxypropyl starch phosphate • CAS Number: 53124-00-8 Application: AGENAJEL 20.383 is a rheology modifier and creaminess enhancer in aqueous applications. It is a cook up starch with reduced gelatinization temperature and shows shear-thinning effects with rapid viscosity recovery. AGENAJEL 20.383 leads to opaque formulations. Applications as thickener: • Shampoos (SLES-free) • Face washes (SLES-free) • Creams & lotions
Weizenstärke

Weizenstärke

Native Stärken auf Basis Weizen Native und modifizierte Stärken auf Basis Weizen diverse Qualitäten und Verpackungseinheiten
AGENAJEL 20.385

AGENAJEL 20.385

waxy maize starch (E 1442) Applications: yoghurts, UHT-pudding
Glucose-Fructose Sirup

Glucose-Fructose Sirup

Diverse Glucose-Fructose Sirupe in diversen DE-Werten in Kanistern, Containern und lose
AGENAJEL 20.371

AGENAJEL 20.371

waxy maize starch (E 1442) Applications: fruit preparations, condiments, ham brine
Acesulfam K

Acesulfam K

Pulver im Karton
Trinatriumcitrat

Trinatriumcitrat

Trinatriumcitrat dihydrat/anhydrat pulver (E331) in Lebensmittel/Pharma Qualität Verpackung: 25 kg Sack, 1000 kg BigBag viele Granulierungen Herkunft: Österreich
Tapiokastärke

Tapiokastärke

Stärken auf Basis Tapioka 25 kg Sack
Magnesium Acetat

Magnesium Acetat

Magnesium Acetat Verpackung: Säcke
Zinkgluconat

Zinkgluconat

Zinkgluconat Pulver in Lebensmittel/Pharma Qualität Verpackung: 20 kg Karton Herkunft: EU
AGENAJEL 20.320

AGENAJEL 20.320

waxy maize starch (E 1422) Applications: condiments (mayonnaise, ketchups), sauces, creams, convenience foods
Trikaliumcitrat

Trikaliumcitrat

Trikaliumcitrat Pulver in Lebensmittel/Pharma Qualität Verpackung: 25 kg Sack, viele Granulierungen Herkunft: Österreich
L-Theanin

L-Theanin

L-Theanin aus grünem Tee Verpackung: 1kg / 10 kg
Weinsäure

Weinsäure

E334 Pulver und Kristallin, in Säcken E334 Pulver und Kristallin, 25 kg Sack
Tributyl Citrat

Tributyl Citrat

Tributyl Citrat Pharma, technische Qualität Verpackung: Kanister, Fass, IBC, lose.
AGENABON 20.158

AGENABON 20.158

9 % fructose, approx. 83 °Bx (DE 73) Applications: fruit preparations, fruit syrups, marshmallows, ice cream, jams, ketchups also available in organic-quality
AGENABON 20.171

AGENABON 20.171

55 % fructose, fructose-glucose syrup Applications: carbonates and still drinks, sport and energy drinks, ice teas also available in organic-quality
AGENABON 20.113

AGENABON 20.113

approx. 80 °Bx (DE 50) Applications: hard caramels, gums and jellies, marshmallows, ice cream also available in organic-quality
AGENABON 20.115

AGENABON 20.115

approx. 82,5 °Bx (DE 44) Applications: hard caramels, gums and jellies, marshmallows, ice cream also available in organic-quality
AGENABON 20.114

AGENABON 20.114

approx. 81 °Bx (DE 42) Applications: hard caramels, gums and jellies, marshmallows, ice cream also available in organic-quality
Joghurtpulver

Joghurtpulver

Joghurtpulver sprühgetrocknet In unterschiedlichen Qualitäten
AGENABON 20.170

AGENABON 20.170

42 % fructose, glucose-fructose syrup Applications: carbonates, still drinks, sport and energy drinks, ice teas also available in organic-quality
AGENABON 20.112

AGENABON 20.112

approx. 81,5 Bx° (DE 49) Applications: hard caramels, gums and jellies, marshmallows, ice cream also available in organic-quality
Sucralose

Sucralose

Süßstoff Sucralose in diversen Granulierungen und Verpackungseinheiten
Äpfelsäure

Äpfelsäure

E296 in Säcken