Finden Sie schnell süß für Ihr Unternehmen: 16 Ergebnisse

Oberflächen

Oberflächen

Wir bieten, in Zusammenarbeit mit unseren Partnern auch diverse Oberflächen an.
Kunststoffschweißen

Kunststoffschweißen

Bearbeitung von Kunststoff auf Anforderung lt. Kunde
AMITROPLAST 8945

AMITROPLAST 8945

thermoplastic starch Product Description: AMITROPLAST 8945 is a modified thermoplastic starch made from renewable, non-genetically modified raw materials. • Chemical base: maize starch • Appearance: yellowish granules • Odour: neutral Application: • AMITROPLAST® 8940 is a blend component made from modified thermoplastic starch, which is specifically tailored to the requirements of extrusion and film extrusion.
Saniclip

Saniclip

Schnellwechselsystem für Modulbänder Saniclip - Einfaches Schnellwechselsystem für unsere Habasit - Modulbänder
Reform & Diabetikerküche

Reform & Diabetikerküche

Reinheit und Natürlichkeit stehen bei all unseren Produkten Im Vordergrund. Das Reform- und Diabetikersortiment bietet ein breites Spektrum an Produkten. Es beinhaltet vor allem Elixiere aus eigener Produktion, Suppen, Getreideprodukte, Bienenprodukte sowie Diätgebäck, Marmelade und Flüssige Süße für Diabetiker. Aus jahrelanger Tradition und mit Hilfe überlieferter Rezepturen werden bei Lehar Kräuter in Alkohol angesetzt und zu Elixieren verarbeitet. Unsere Produkte stehen im Einklang mit der Natur und machen den Menschen, die in der Natur vorkommenden Wirksubstanzen auf natürliche Weise zugänglich. - Carissa Gemüsesuppe - Süssungsmittel - Carlisan: Propolis Tropfen, Blütenpollen, Leinsamen, Schwedenbitter, diverse Elixiere
AGENAFERM 20.152

AGENAFERM 20.152

approx. 74 °Bx (DE 96) Applications: fermentation, fruit wines also available in organic-quality
AGENABON 20.238

AGENABON 20.238

based on maize starch (DE 39) Applications: candies, ice cream, liqueur production execlutively organic!
AGENABON 20.220

AGENABON 20.220

based on maize starch (DE 29) Applications: ice cream, liqueur production, coffee creamer also available in organic-quality
AGENABON 20.160

AGENABON 20.160

approx. 82 °Bx (DE 40) Applications: sweets, fondants, chewable candies, gums and jellies, creams, marshmallows also available in organic-quality
AGENABON 20.237

AGENABON 20.237

based on maize starch (DE 97) Applications: instant foods execlusively organic!
AGENABON 20.162

AGENABON 20.162

approx. 84 °Bx (DE 40) Applications: ice cream, fondants, marshmallows also available in organic-quality
AGENABON 20.165

AGENABON 20.165

approx. 77,5 °Bx (DE 30) Applications: ice cream, liqueurs, ketchup, condiments, dressings also available in organic-quality
AGENABON 20.104

AGENABON 20.104

approx. 75 °Bx (DE 30) Applications: ice cream, liqueurs, ketchup, condiments, dressings also available in organic-quality
AGENABON 20.118

AGENABON 20.118

syrup with a high content of maltose, approx. 82,5 °Bx (DE 61) Applications: gums and jellies, marshmallows also available in organic-quality
AGENABON 20.164

AGENABON 20.164

approx. 80 °Bx (DE 30) Applications: ice cream, (non-dairy) coffee creamer, creams also available in organic-quality
STÄRKINA 20.013

STÄRKINA 20.013

native potato starch for the pharmaceutical industry Product description: STÄRKINA 20.013 is a native potato starch which has been dehydrated to a moisture content of max. 6,0 %. • STÄRKINA 20.013 is mainly being used in pharmaceutical industry and corresponds to the regulations of USP 25, NF 20 and to the European Pharmacopoeia as amended for potato starch. • Appearance: white, free-flowing powder • Odour, taste: specific, pure Application: • STÄRKINA 20.013 is mainly being used in pharmaceutical industry as filler.